Меню
Цей сайт знаходиться на стадії розробки та наповнення. Актуальний асортимент та робочий сайт знаходиться за адресою https://yourmarket.in.ua/  
г. Одесса вул. Пушкінська 25, офіс 14, 2 поверх
Пн-пт - 09:00 - 18:00
Сб - 10:00 - 16:00
Нед - вихідний
м. Харків, шкіперського проток, д. 19, літ. АБ офіс 124
Пн-Пт: з 9до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
м. Київ, шкіперського проток, д. 19, літ. АБ офіс 8844
Пн-Пт: з 9до 18
Сб: з 10 до 17
Нд: з 11 до 16
Час роботи магазину:
  • Пн-пт - 09:00 - 18:00
  • Сб - 10:00 - 16:00
  • Нед - вихідний

Овочі

Невід'ємною складовою будь-якого здорового раціону харчування є овочі. Саме від їх якості і кількості споживання залежить не тільки наше самопочуття, а й кінцевий смак приготованих страв.

Незважаючи на те, що кожен має загальне уявлення про овочі, мало хто знає, що в науці відсутнє чітке визначення даного поняття і його відмінності від фруктів. «Овоч» - термін, широко використовуваний саме в кулінарії.

Природно, зайвим буде перерахування плодів, які можна віднести до групи цих культур. Як правило, овочі - їстівна частина рослин, яка містить обов'язковий для людини комплекс поживних речовин, необхідних для повноцінного функціонування організму.

Овочеві культури класифікуються за низкою ознак (коренеплоди, пасльонові, пряні і інші), але в щоденному житті для нас першочерговим є баланс корисних речовин, які ми отримуємо, споживаючи в їжу овочі.

Здорове харчування передбачає отримання організмом всього набору мікроелементів, мінералів і вітамінів, необхідних для його нормального функціонування і розвитку. Як не можна краще, цим цілям відповідає велика кількість овочів в щоденному раціоні людини.